onsdag 23 februari 2011

Te, nötter & en affisch!

Igår gick bilen till Filipstad igen. Vi kom fram, parkerade & gick in för att hämta nyckeln till källaren. Vi gick ner & skulle precis börja göra iordning, med te & nötter & tända ljus & lägga fram spel. Då kommer de inspringandes en efter en, någon i T-shirt & shorts andra med en jacka i alla fall :)
- Vad ska vi göra idag?
- Ska vi vara här?
- Ska vi ha fest?
- Kom det är fest!!!!
- Kan jag hjälpa till med något?
Någon hämtade vattenkokare, någon annan tände ljus, någon började halsa ur den lilla mjölk förpackningen vi köpt, men det är smällar man får ta helt enkelt, när vi köpte en så liten förpackning som faktiskt såg ut som att det var till bara en person.....& han sprang ju upp och hämta en ny mjölk förpackning. Sen satt vi där & spelade spel, pratade & skrattade. Vi pratade en hel del om läxor, om ord, om saker vi vet och saker vi inte vet.
Det bästa är skratten under träffarna & tankarna!

Resan till Filipstad kan ibland kännas som en evighet, för det är ingen rolig väg att köra & vi vet när vi åker dit att på hemvägen kommer det att vara mörkt. Plus att sist så mötte vi älg. Men egentligen så spelar det ingen roll att det blir sena kvällar & att resan kan kännas som en evighet för det finns andra saker som betyder mer!
Även i Filipstad satte vi nu upp Arvika lokalförenings affisch, som de skapat & gjort det möjligt att på ett bra & enkelt sätt kunna ta del av FN:s konvention om Barnets Rättigheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar